Hogyan javíthatjuk a kókusszal a szexuális életünket?

kokusz52_1.jpegA kókusz egy csodálatos növény, amelynek nagyon sok részét fel lehet használni étkezési és szépségápolási célokra. Azt azonban lehet, hogy nem sokan tudják, hogy a kókuszolaj és társai tökéletesen alkalmasak arra is, hogy egy kicsit fellendítsük a szexuális életünket. De hogyan is tehetjük meg mindezt?

  1. "Tankoljunk" fel kókuszvízzel - Ha Ön és partnere egy jó formájú és egészséges hidratációra vágyik egy-egy maratoni éjszakai "hancúr" előtt vagy után, akkor a legjobb választás a kókuszvíz használata. A kókuszvíz igen magas ásványi anyagokban, vitaminokban és olyan elektrolitokban, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a nagy energiaigényű feladatokhoz elegendő erőt biztosítsanak. A kókuszvíz hidratáltan tart minket, ezzel biztosítja, hogy frissen és energikusan legyünk az ágyban és az élet minden fontos helyszínén.
  1. Kókusztej: A kókusztej nagyon sokat segít a véráramlás fokozásában, ez pedig kiváló akkor is, ha a nemi szervekről van szó. A nemi szervek nyálkahártyáján futó erekben is felgyorsítja a vért, emellett a kókusztej az idegvégződéseket is érzékenyebbé teszi, ami különös élvezeteket tesz majd lehetővé. A kókusztej és a kókuszhús ezenfelül nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint és rezet, amelyeket a szervezet arra használ, hogy rugalmasan tartsa a vénákat, az artériákat, illetve a bőrt. Egy jó adag kókusztej tehát gyorsabban pumpálja a vért, megőrzi az erek rugalmasságát és biztosítja a szervezetet, hogy az sok oxigénnel legyen ellátva.